У Миколаєві п'яний військовослужбовець задушив та пограбував кохану

 Канал 112

У Миколаєві п'яний військовослужбовець задушив та пограбував кохану. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області.

Зловмисником виявився 22-річний знайомий потерпілої, військовий, який у стані алкогольного сп'яніння через ревнощі задушив її, а потім завдав декілька ножових поранень в область грудної клітини. Знаряддя злочину зловмисник помив та залишив на кухні, а з оселі забрав ноутбук та мобільний телефон, які потім продав.

Інформація про виявлення тіла 31-річної жінки надійшла до поліції 25 липня ввечері від її матері. Жінка разом з другом прийшла відвідати доньку, тому що та не відповідала на телефонні дзвінки. Вони знайшли її мертвою у ванній кімнаті. Речі у квартирі були розкидані, порядок в оселі порушений, зникли деякі особисті речі потерпілої

22-річного вбивцю затримали наступного дня, щойно він прибув до Миколаєва. Військовий з'їздив у Херсонську область та повернувся, переймаючись тим, що його шукає керівництво військової частини й, можливо, інкримінуватиметься дезертирство.

Із його слів, причиною конфлікту з постраждалою, з якою він періодично зустрічався, стали ревнощі. А свою агресивну поведінку чоловік пояснює надмірною кількістю випитого алкоголю. Сварка, під час якої він вбив жінку, виникла під ранок. Відзначається, що вживати спиртне зловмисник не припинив і дорогою додому, і в рідному селі. Протверезів вже на ранок у батьківському будинку.

Встановлене місце збуту викрадених ноутбука та планшета, які чоловік заклав, та визначені свідки, які упізнали затриманого. Наразі вказані речі з ломбарду вилучені

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення