У Миколаєві в бочці знайшли голову жінки: вбивцею виявився син нещасної

У Миколаєві співробітники поліції розкрили резонансне вбивство - 35-річний син убив і розчленував свою 56-річну матір. Про це повідомляють «Новини-N»

Як повідомили джерела в поліції, після того, як на звалищі в Миколаєві була виявлена нижня частина жіночого тіла, зусилля правоохоронців були спрямовані на встановлення особи загиблої і обставин її загибелі. Вже на наступний день на півострові Аляуди була знайдена бочка, в якому була голова і одяг загиблої. Жертву вдалося ідентифікувати - нею виявилася 56-річна мешканка Центрального району Миколаєва.

Досить швидко встановили і винуватця страшного злочину. Ним виявився 35-річний син загиблої, який, перебуваючи в будинку у матері на вул. Великій Морській в Миколаєві, під час сварки вбив матір, а після розчленував її тіло. Ноги він викинув в звичайний сміттєвий бак, а голову, інші частини тіла і одяг убитої він помістив в бочку, яку викинув в річку.

Таким чином нижня частина тіла загиблої жінки виявилася на звалищі - її просто вивезли зі звичайними побутовими відходами.

Після скоєння страшного злочину чоловік заявив в поліцію про зникнення своєї матері. В даний час підозрюваний зізнався у вбивстві матері. Зараз з ним проводяться слідчі дії.

Загибла жінка працювала в одному з миколаївських вузів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення