У Мукачеві зіткнулися два легковики, серед постраждалих двоє дітей

 УНН

У місті Мукачево Закарпатської області легковий автомобіль влетів у припарковану автівку, в якій перебували шестеро людей, в тому числі двоє малолітніх дітей. Усі вони отримали травми. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Так, 21 серпня, близько 22:50, до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими на вул. Пряшівській у Мукачеві.

Як з’ясували правоохоронці, водій Peugeot, 24-річний місцевий житель, рухаючись зі сторони вул. Берегівської у напрямку вул. І.Франка, здійснив наїзд на автомобіль "ВАЗ-2102", який був припаркований на проїжджій частині. Зі слів свідків, машина не освітлювалась габаритним світлом.

Внаслідок зіткнення постраждали усі пасажири "ВАЗу" – водій та пасажири, віком 19, 21, 28, 40 років та двоє малолітній дітей – 2 і 4 років. Усіх травмованих доставлено до місцевих медзакладів.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Водія освідчили. За висновком лікаря – чоловік за кермом був тверезий. У справі призначено низку експертиз, під час яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення