У поліції повідомили подробиці про затриманих "підривників" банку в Києві

 СЕГОДНЯ

Поліція затримала "підривників" банку в Києві і провела обшуки за місцем їхнього проживання, вилучили низку речових доказів. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, для встановлення і затримання грабіжників в дію була введена спеціальна операція.

"Завдяки копіткій роботі, в якій були задіяні оперативники територіального управління поліції, столичного главку, а також спецназівці, ми встановили фактичні дані зловмисників. І в результаті злагоджених дій правоохоронці затримали двох осіб, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні цього злочину. Це 39-річний іноземець та 33-річний киянин, раніше судимий за зберігання наркотиків", – розповів він.

Крім того, під час обшуків за місцем їх проживання поліцейські вилучили речові докази – автомобіль, інструменти і частину грошей.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальні провадження у ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) і ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Затриманим оголошено про підозру у вчиненні злочинів, готуються матеріали для обрання запобіжного заходу. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення