У Полтаві жінка кинула одного сина на зупинці, а іншого - у незачиненій квартирі

Нагадаємо, 3-го липня полтавці усім містом шукали батьків хлопчика, який був сам на зупинці громадського транспорту та представився Кирилом.

Дитину працівники поліції передали фахівцям Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, де він наразі і перебуває.

Наступного дня, 4-го липня, поліція встановила місце проживання дитини та особу його матері. Спеціальна комісія у складі поліцейських та служби у справах дітей здійснила виїзд на вказану адресу. У незачиненій квартирі нікого з дорослих не було вдома, а знаходиться малолітня дитина з ознаками інвалідності. Хлопчик потребував медичної допомоги, тож його передали лікарям. Медики оцінюють стан дитини як середньо-тяжкий.

Матір хлопчиків вдалося розшукати лише 5-го липня. Освідування на стан сп’яніння показало 2.38 проміле алкоголю в крові.

За даним фактом відкрите кримінального провадження за статтею 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Також службою у справах дітей вирішуватиметься питання про позбавлення батьківських прав 45-річної полтавки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення