У Путіна повідомили про нову потужну зброю в Криму

 Апостроф

В Росії повідомили, що на бойове чергування на півночі окупованого Криму в 20 кілометрах від адмінмежі з материковою Україною заступив четвертий дивізіон новітніх зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф".

Про це повідомив журналістам начальник відділу інформаційного забезпечення ЧФ РФ капітан другого рангу Олексій Рульов, передає РІА Новини.

"Сьогодні в Джанкої бойові розрахунки ЗРК С-400 "Тріумф" зі складу з'єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу заступили на бойове чергування з протиповітряної оборони Криму", - оголосив він.

Четвертий дивізіон розгорнуть неподалік від Джанкоя. Наказ заступити на бойове чергування віддав командувач Четвертої армією ВВС і ППО генерал-лейтенант Віктор Севостьянов.

Напередодні Міноборони РФ повідомило, що цей зенітно-ракетний дивізіон успішно виконав перші стикувальні стрільби зенітної ракетної системи С-400 "Тріумф" на полігоні Капустін Яр в Астраханській області. Бойові розрахунки виконали стрільби по мішенях, що імітує низколетючі, швидкісні і балістичні цілі.

С-400 "Тріумф" призначений для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряного нападу, включаючи стратегічні бомбардувальники, балістичні та крилаті ракети, може застосовуватися проти наземних об'єктів. Комплекс здатний перехоплювати цілі на дальності до 600 кілометрів, вражати їх на дальності 400 кілометрів і на висоті до 30 кілометрів.

Зазначається, що три попередніх дивізіону заступили на бойове чергування під Феодосією, Севастополем і Євпаторією.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення