У Росії до довічного ув'язнення засудили чоловіка-педофіла

Хабаровський крайовий суд виніс вирок жителю Комсомольська-на-Амурі, якого звинувачували у вбивствах, сексуальному насиллі, в тому числі й дітей. Чоловік відбуватиме покарання у колонії суворого режиму.

"32-річний житель Комсомольська-на-Амурі визнаний винним у зґвалтуванні особи чоловічої статі, сексуальному насильстві, вбивстві і викраденні. Суд засудив підсудного до довічного позбавлення волі з відбуванням покарання у виправній колонії суворого режиму", - сказала старший помічник прокурора краю Валентина Глазова.

"Кримінальна справа в суді слухалася рік. Стороною державного обвинувачення суду було представлено більше 50 свідків, досліджено судово-медичні експертизи та оглянуто місця події, які доводять вину підсудного", -додала Глазова.

Як уточнив старший помічник керівника СУ СК по регіону Ілля Гудков, 8 травня 2013 року зловмисник звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення сексуального злочину щодо жінки. Чоловік вирушив в Комсомольськ-на-Амурі, де проживала його дружина разом з двома дітьми. Засуджений протягом року здійснював сексуальні злочини відносно чотирирічного сина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення