У Росії пройшли масові мітинги проти корупції (відео)

 СЕГОДНЯ

У Владивостоку на мітингу проти корупції 26 березня поліцейські затримали щонайменше 30 осіб, повідомляє "ОВС-Інфо".

Акція була організована на Привокзальній площі і не була узгоджена міською владою. За оцінкою видання VL.Ru, на мітинг прийшли близько тисячі осіб.

"ОВС-Інфо" пише, що затримання почалися відразу після початку мітингу; поліція вихоплювала окремих людей з натовпу. VL.Ru повідомляє, що поліцейські ведуть "найактивніших". Після початку масових затримань частина мітингувальників перемістилася до Фрунзенського РУВС, куди відвезли затриманих.

На мітингу в Південно-Сахалінську 26 березня були затримані як мінімум п'ять осіб, а після мітингу – ще дев'ять. У Комсомольську-на-Амурі було затримано шість осіб.

Повідомляється і про затримання учасників акції проти корупції в Хабаровську, але точне їх число невідоме. Видання "ДВ-новини" пише про участь в неузгодженій ході як мінімум двохсот осіб.

На 26 березня мітинги проти корупції заплановані в кількох десятках російських міст. Приводом для заходів стало розслідування Фонду боротьби з корупцією про нерухомість і яхти, якими користується прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

У багатьох містах акції під різними приводами узгоджені були.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення