У російській лікарні закінчився пластир – пацієнта заклеїли скотчем

 СЕГОДНЯ

В одній з медичних установ Росії перев'язки після операцій роблять за допомогою скотча. Коли пацієнти про це повідомили в ЗМІ, місцева влада зізналися, що знає про проблему.

Інцидент стався в Благовіщенській міськлікарні з 63-річною матір'ю місцевої жительки – жінці після операції "наклали" поверх бинтів липку стрічку. Побачивши це, її дочка звернулася за допомогою до журналістів.

"Я приїхала до неї. Дивлюся – шви оброблені, але поверх бинтів замість лейкопластиру був звичайний канцелярський скотч! Як це взагалі можливо, щоб у відділенні хірургії, де лежать післяопераційні хворі, так було? Де стерильність?" – цитує обурену дочка пацієнтки amur.info.

Медперсонал пояснив їй цей казус тим, що у відділенні закінчився лейкопластир, а в міністерстві охорони здоров'я Амурської області зробили ще більш відверте заяву. Як виявилося, у відомстві знають, що в хірургічному відділенні центрального міста дійсно немає лейкопластиру.

Справедливості заради у відомстві привели дані зі звітів з фінансування лікарні, згідно з якими медустанова з початок року отримало 825,12 млн руб, і назвали неприпустимим використання липкої стрічки під час перев'язок

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення