У школі Харкова розсипали невідому речовину: дітей відвозять швидкі

 СЕГОДНЯ

У Харкові під час занять евакуювали школу №3, що на вулиці Лесі Українки. Близько 11:30 учні старшої школи раптово відчули погіршення самопочуття: діти стали кашляти, у багатьох з'явилося першіння в горлі.

Користувачі соціальних мереж повідомляють, що попередньо в приміщенні школи був розпилений перцевий балончик. Через це всіх учнів вивели на вулицю. Заняття в школі зупинені. Багато батьків терміново забирають дітей зі школи додому.

На місце події прибули 4 автомобілі медиків для надання швидкої допомоги деяким учням. Зі шкільного двору на автомобілях швидкої допомоги деяких постраждалих дітей відвозять до лікарні.

У міськраді місцевим ЗМІ цей факт підтвердили. Як розповіли в департаменті освіти МВК, дітей відразу вивели зі школи, приміщення провітрили.

Як повідомив помічник начальника ГУ ДСНС України в Харківській області Ігор Лупандін, на місце події в школу виїхали фахівці-хіміки та інші фахівці служби рятувальників. Подробиці уточнюються.

Нагадаємо, 21 травня в Миколаєві через розпилювання невідомого аерозолю з різким запахом зі школи евакуювали близько 400 учнів. Поліція почала розслідування інциденту за статтею про хуліганство.

Раніше ми писали, що невідомий розпорошив сльозогінний газ під час перерви у школі села Новоукраїнка. В школі вчаться 75 дітей. Зараз заняття припинені, школярів відпустили додому, були взяті зразки повітря на аналіз.

Нагадаємо, 8 травня в середній школі №8 в Черкасах діти раптом відчули себе погано. Симптоми були схожі – нудота, головний біль, запаморочення. Діти почали втрачати свідомість. Дорослі також скаржилися на утруднення дихання. Внаслідок на лікарняних ліжках опинилися більше 50 осіб. Більшість – діти. Одинадцять школярів потрапили до реанімації і ніхто не зміг сказати виразно, в чому причина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення