У США 10-річну дівчинка забила ногами піврічне дитя

 СЕГОДНЯ

Суд американського штату Вісконсин розглядає справу про страшне вбивство, яке сталося у місті Чиппева Фолс, де 10-річна вихованка центру нагляду за дітьми в денний час забила ногами шестимісячну дитину.

Як пише Star Tribune, інцидент стався 30 жовтня. Зі слів виховательки, коли немовля заснуло, вона вивела інших дітей на прогулянку, але скоро старша дівчинка попросилася назад.

Коли вся група повернулася, малюк лежав на підлозі, стікаючи кров'ю. Вихователька викликала "швидку допомогу", але 1 листопада дитина померла від численних переломів черепа.

На допиті дівчинка зізналася у скоєному. За версією слідства, діставши дитину з ліжечка, вона його випадково впустила, після чого той вдарився і почав ридати. У паніці підсудна стала топтати ногами голову малюка, щоб він замовк.

Варто зазначити, що на момент того, що сталося вона два місяці жила в прийомній родині, яка керувала дитячим садом, де сталася трагедія.

Ім'я обвинуваченої або причину, по якій її батьків позбавили прав, не повідомляють.

Суддя виніс дитині-вбивці обмежувальну міру у вигляді утримання під вартою і призначив за неї заставу в розмірі 50 тис. доларів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення