У столичній школі з охороною невідома пограбувала школярів (фото)

У школі на столичній Оболоні невідома жінка проникла на територію школи та поцупила дитячі речі. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук спільноти Батьки SOS

"Дочка ходить в школу № 20 на Оболоні у місті Києві. 18.02.19 після уроків вона з подружками залишила свої речі і рюкзаки в шкільній роздягальні для фізкультури. Самі пішли, як зазвичай, розучувати танець в зал приблизно о 15.20. Коли повернулися через півгодини, то у доньки зник рюкзак, а у подружки телефон з сумки. Пошукали самі, запитали у охорони (найнятий Шериф) але поки не викликали класного і директора, то ніхто не ворушився. Подивилися відео вже години через три. Чітко видно особу років 30, струнку, не примітну. Як чиясь матуся. .. вона крутилася біля роздягальні, заглянула, взяла речі і повільно вийшла. Там весь перший поверх в камерах! Охорона, яка взагалі повинна пускати всіх під олівець! У рюкзаку були блютуз навушники, планшет - замість книг використовували, повний комплект для фізри, книги і зошити для 2-х іноземних мов, які купуємо щороку теж не за 3 копійки .. в загалі наш рюкзак за найскромнішими підрахунками потягнув на 5-6 тисяч - школярі нині дорогі .. і навіть якщо не брати цей момент до уваги:

- адміністрація не зв'язалася зі мною ні вчора ні сьогодні по даному інцинденту, сама ходила до школи;

-представник охоронної фірми "Шериф" пообіцяв провести роботу з охоронцями і як би все!

Виходить, будь-якій дитині в школе небезпечно! Охорона та відеоспостереження є, але про що це взагаліі? Ніхто не несе відповідальності (а якби ця жінка, наприклад, підклала щось з великими наслідками для дітей? Безпечність вражає! Чому так складно зробити школу безпечною зоною? Я довіряла цьому місцю і завжди говорила про це доньці.

Заява до поліції звичайно написала, але більше не зможу вважати школу безпечним місцем.

Р.S. небайдужі люди знайшли рюкзак через кілька вулиць від школи (бачили цю жінку, думали, що вона забула свої речі), в якому залишилися тільки книги - хоча б навчальний процес не буде перерваний.

Якщо хтось бачив схожу людину, зателефонуйте дежурному в будь-яке відділення поліції міста Києва! Школи повинні бути безпечною зоною!",-йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення