У столиці біля вокзалу на пішохідному переході Renault збив чоловіка

У Києві на вулиці Ползунова, недалеко від Південного вокзалу, відбулася аварія за участю пішохода і легкового автомобіля Renault. Чоловік переходив дорогу по наземному переходу, слухаючи музику в навушниках. Водій Renault зачепив пішохода лівим крилом.

ДТП сталося в понеділок, 15 квітня, близько 21:10. Про це повідомляє Інформатор

За словами водія Renault, він разом з двома пасажирами рухався по вулиці Ползунова в напрямку Південного вокзалу. В автомобілі початок пітніти лобове скло, тому чоловік відволікся, щоб включити його обдув. У цей момент на пішохідний перехід вийшов чоловік, який слухав музику в навушниках і не помітив стрімко наближається автомобіль. Коли водій помітив вийшов на дорогу пішохода, він спробував уникнути зіткнення і різко вивернув кермо вправо, але аварії уникнути не вдалося.

Удар прийшовся по дотичній в ліве крило. Який переходив дорогу чоловіка відкинуло на асфальт, де він залишився лежати. Прибулі на місце події медики повантажили потерпілого в машину швидкої допомоги і госпіталізували його. Лікарі підозрюють у чоловіка перелом ноги. Від удару у Renault відірвалося дзеркало заднього виду з лівого боку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення