У столиці через ревнощі чоловік зарізав дружину (відео)

Спочатку між подружжям виникла сварка, а потім чоловік із кулаками накинувся на жінку. Коли він вранці прокинувся, дружина вже була мертва. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції на своїй сторінці у Фейсбук

Подія трапилася на вулиці Бродівській Голосіївського району столиці. До правоохоронців надійшло повідомлення від 37-річного уродженця Київщини про те, що він виявив свою 34-річну дружину мертвою.

На місце події негайно виїхало керівництво районного управління поліції та слідчо-оперативна група. Заявник пояснив правоохоронцям, що ввечері під час застілля через ревнощі він штовхнув жінку, а вранці виявив її без ознак життя. Додавши при цьому, що був у стані сп’яніння і нічого не пам’ятає. Однак у слідства достатньо підстав вважати, що саме він до смерті побив дружину.

«Встановлено, що 37-річний уродженець Київщини раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу»,- повідомив начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко.

За інформацією прес-центру, слідчим відділом Голосіївського управління поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано на підставі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення