У столиці луганчанин пограбував чоловіка

Погрожуючи ножем, правопорушник відібрав у чоловіка гроші. За прикметами, які надав потерпілий, поліцейські швидко розшукали його. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на території Гідропарку стався розбійний напад на місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та патрульні.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, правоохоронці оглянули територію та опитали потерпілого. Він розповів, що під час прогулянки парком невідомий під погрозою ножа відібрав у нього гроші. Також він надав опис кривдника, що допомогло поліцейським оперативно його затримати.

«Під час відпрацювання території району ми побачили чоловіка, схожого за описом, тож зупинили для перевірки. Потерпілий його впізнав, а відтак правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 24-річний житель Луганської області, який має судимість за злочини, пов’язані з наркотиками», - зазначив начальник управління.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику оголошену про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років позбавлення волі

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення