У столиці в МАФ жбурнули гранату (відео)

В ніч з 12 на 13 березня в Деснянському районі столиці згорів МАФ, в який чоловік кинув гранату. Близько 23:20 на проспекті Генерала Ватутіна, 10 спалахнув кіоск "Суперлото", повідомляє "Інформатор".

У момент виникнення пожежі всередині знаходилися співробітники закладу. Вони встигли залишити приміщення, яке вигоріло повністю.

У згорілому кіоски перебували комп'ютери і меблі. Як повідомляють місцеві жителі, в кіоск "Суперлото" ходили, щоб грати на гроші в азартні ігри. За словами свідків, до МАФу підійшов чоловік у темному одязі з чорним рюкзаком і кинув всередину якийсь предмет, який спровокував пожежу.

На місце викликали рятувальників і патрульну поліцію.

Серед персоналу і відвідувачів ніхто не постраждав. А ось все обладнання "Суперлото" повністю згоріло. Пожежні винесли частина уцілілої меблі і ліквідували загоряння.

Після підпалу підозрюваний перебіг через проспект і зник у невідомому напрямку. Поліцейські опитали свідків і взялися за пошуки невідомого чоловіка. Біля кіоску правоохоронці виявили елементи піротехніки РДГ-55 МЧ. Це димова граната, яка при дії може випромінювати язики полум'я.

На місце прибули слідчо-оперативна група. Обставини події встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення