У столиці засудили грабіжницю, яка працювала на зупинках

Зловмисниця витягнула із гаманця киянки гроші та намагалася втекти. Однак її відразу затримали поліцейські, які знаходилися неподалік. Про це повідомляє Поліція Києва

Подія трапилася на зупинці громадського транспорту у Святошинському районі столиці. Правопорушниця підійшла до незнайомки та попросила допомогти грішми. У момент, коли киянка діставала кошти, зловмисниця вихопила з гаманця жінки 400 гривень і втекти. Потерпіла відразу почала кликати на допомогу.

Завдяки оперативному реагуванню патрульних, які знаходилися неподалік, правопорушницю затримали із викраденими грішми. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 42-річна жінка – мешканка Київщини, причетна до аналогічного злочину, який вона вчинила напередодні. Раніше її уже притягували до кримінальної відповідальності за грабіж.

Вироком Святошинського районного суду зловмисницю за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засуджено до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення