У столиці затримали банду, в яку входили працівники поліції (фото)

16.05.2018 Головною військовою прокуратурою спільно з оперативними співробітниками Управління карного розшуку Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, Головного управління Національної поліції у м. Києві, Управління внутрішньої безпеки СБ України проведено спецоперацію, у результаті якої припинено діяльність озброєної злочинної організації та затримано 9 її учасників, серед яких двоє діючих та один колишній працівник органів Національної поліції. Про це повідомляє Головна військова прокуратура

Вказана злочинна організація вчиняла на території м. Києва, Київської області та інших регіонів України тяжкі і особливо тяжкі злочини, серед яких викрадення людей, вимагання грошових коштів і майна, які супроводжувалися тортурами, та інші.

Затриманим особам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 (участь у злочинній організації, яка створена з метою вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів), ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 2 ст. 147 (захоплення заручників), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч. 4 ст. 189 (вимагання) КК України та інших.

Підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Всіх потерпілих, очевидців, а також інших осіб, яким відомо про злочинну діяльність учасників злочинної організації, Головна військова прокуратури просить невідкладно звертатися за номером телефону 044-242-03-41.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення