У столиці затримали організатора вбивства черкаського журналіста

За оперативною інформацією затриманий причетний до скоєння ряду інших злочинів. Про це повідомив Голова Національної поліції України.

У квітні 2014 року до поліції звернулась мати черкаського журналіста Василя Сергієнка та повідомила, що її сина невідомі особи iз застосуванням фiзичної сили, примусово посадили до автомобiля та вивезли в невідомому напрямку.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження. Оперативники провели комплекс оперативних заходів та 11 квітня 2017 року поліція затримала зловмисника, причетного до вбивства журналіста.

За словами Сергія Князєва, під час проведення подальших оперативних заходів поліцейські встановили і організатора вбивства журналіста. 47-річного уродженця Вінницької області було оголошено у розшук за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна), ч.3 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), п.11-12 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

«Сьогодні, 16 травня, організатора вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка було затримано у столиці працівниками карного розшуку поліції Києва та Черкаської області. Співробітники поліції діяли професійно та оперативно – зловмисник навіть не встиг вчинити опір», – розповів глава Нацполіції.

Для проведення подальших слідчих дій зловмисника доставлено до Головного управління Національної поліції України в Черкаській області. Поліція перевіряє його на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень та встановлює мотив та причини вчинення кримінального правопорушення. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення