У Сумах поїздка в маршрутці обернулася для жінки смертю: деталі страшної історії

 Апостроф

У центрі Сум сталася трагедія, жінка випала з маршрутки на проїжджу частину, не приходячи до тями вона померла в лікарні.

За попередніми даними, жінка їхала в маршрутці і збиралася виходити. Вона випала з задніх дверей на проїжджу частину. Жінка розбила голову і втратила свідомість. На швидкій її відразу доставили в лікарню. Через півтора дня, не приходячи до тями, 69-річна пенсіонерка померла.

"Постраждала мала важку відкриту черепно-мозкову травму, поразки життєво-важливих структур мозку, зокрема, стовбура мозку", - говорить завідувач відділенням реанімації Сумської обласної клінічної лікарні Сергій Бережний.

Маршрутка стояла, каже водій. У свою чергу, свідки стверджують, що двері відчинилися під час руху. За яких обставин сталася трагедія, з'ясовують слідчі. Призначено ряд експертиз.

"Зараз поліцейські з'ясовують в рамках кримінального провадження, за яких обставин відбулася ця подія: рухався автомобіль або стояв на місці, відкриті або закриті були двері, скільки людей було в салоні. Вже відомо, що були зайняті тільки сидячі місця, але прохід був вільний" , - говорить представник ВЗГ ГУНП в Сумській області Володимир Кузьменко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення