У Тернополі наркотики продавали під виглядом солодощів

 СЕГОДНЯ

У Тернополі викрили групу наркоторговців, які створили власні сайти оголошень і рекламні брошурки під кодовою назвою "Телеграф – солодощі".

У кожного були свої функції – одні поширювали рекламу і писали оголошення, інші робили закладки товару по місту, окремо працювали фасувальники. Вони відкрито рекламували екстазі або амфетамін, і розробили систему "бонусних" знижок. Коли грам екстазі коштував 300 гривень, то ціна на два грами вже знижувалася до 550 гривень. Товар продавали дистанційно: покупець заходив на сайт, замовляв продукт, оплачував і отримував інформацію про те, де забрати сировину.

"Кілька місяців поліцейські здійснювали закупівлі наркотичної сировини і встановлювали причетних до даного бізнесу. Після того, як необхідна інформація була зібрана, силовики, згідно з постановою суду, пішли за встановленими адресами", – повідомляє тернопільська поліція.

22 лютого відбулися обшуки в різних мікрорайонах Тернополя. Поліцейські вилучили амфетамін, екстазі, марихуану, ваги, пакетики для упаковки, рекламні брошури, більше 200 тис. гривень і бойову гранату РПГ-5. Усю сировину направили на експертизу.

Чотирьох жителів Тернополя, у віці від 24 до 27 років, затримали. Решта фігурантів справи опитуються. Слідчі встановлюють і інших осіб, причетних до організації даного "бізнесу".

Нагадаємо, нещодавно в Чернівецькій області викрили злочинну сімейку, яка займалася вирощуванням та збутом марихуани. Збувати "товар" зловмисники планували на території Чернівецької області та тимчасово окупованого Криму.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення