У центрі Києва вибухнув Mercedes: всі подробиці

 СЕГОДНЯ

У центрі Києва у дворі житлового будинку на вул. Дарвіна вибухнув і згорів мікроавтобус Mercedes, а водія з опіками госпіталізували до лікарні. На місці поліцейські виявили пляшку, обвуглену ганчірку і відро, а поруч зі згорілим авто – розлите машинне масло.

За словами очевидців, пожежа почалася о 22:30. "Спочатку я почула гучні хлопки, виглянула у вікно і побачила палаючий мікроавтобус в декількох метрах від будинку. Він вибухав кожну хвилину", – розповіла "Сегодня" місцева жителька.

На місце НП прибула поліція, швидка та пожежники. О 22:58 бус загасили – він згорів повністю. У водія, який перебував в момент загоряння поруч з авто, обгоріли руки, голова і тулуб. "Потерпілий киянин отримав замовлення на перевезення. Чекаючи пасажирів, чоловік вирішив перекласти особисті речі в багажник. Перебуваючи позаду авто, він відчув, як на нього пролилася рідина, після чого спалахнуло полум'я. Постраждалий чоловік їздив на мікроавтобусі за дорученням", – розповіли в поліції і додали, що розглядається версія про підпал, ведеться слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення