У Вінниці затримали озброєного 18-річного хлопця

Вночі, 26 березня, у Вінниці затримали 18-річного хлопця з зарядженим автоматичним пістолетом “Scorpion” та балаклавою, який їхав на велосипеді. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Зазначається, близько 2 години ночі, 26 березня, мобільний екіпаж поліції, який здійснював патрулювання вулицями обласного центру, зупинив на вул. Генерала Арабея для перевірки підозрілого чоловіка на велосипеді.

“Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього автоматичну зброю калібру 9 мм, яка була споряджена магазином з набоями у кількості 20 штук. Запасний магазин з 20-а набоями знаходився в рюкзаку. Крім цього у молодика вилучили балаклаву”, — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу затриманого, ним виявився 18-річний житель міста. Від пояснень походження зброї відмовився.

Під час обшуків помешкання затриманого було вилучено 28 бойових патронів 9 калібру.

Поліція з’ясовує, до якого злочину готувався затриманий.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку. Зброю та боєприпаси вилучено та направлено на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення