У Запоріжжі копи запобігли замовному вбивству

 СЕГОДНЯ

У Запоріжжі правоохоронці запобігли скоєнню замовного вбивства – місцевий житель з ревнощів хотів убити суперника, до якого пішла його колишня співмешканка.

Операцію проводили співробітники Управління стратегічних розслідувань, слідчі і оперативники з залученням підрозділу поліцейського спецназу КОРД і під процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції.

"На початку січня співробітники Управління стратегічних розслідувань отримали інформацію про підготовку замовного вбивства жителя Запоріжжя 1980 року народження. Під час розслідування поліцейськими було встановлено особу замовника і задокументований факт передачі завдатку в розмірі 500 доларів", – йдеться в повідомленні.

Було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". В ході розслідування з'ясувалося, що причиною конфлікту між фігурантом і потерпілим стали ревнощі – колишня співмешканка підозрюваного зараз живе з потерпілим.

"17 січня під час спецоперації було задокументовано факт передачі решти суми – 200 доларів, за виконання злочину, та затриманий замовника злочину. Раніше не судимий місцевий житель 1969 року народження затриманий", – додали в поліції.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу, досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення