У Запоріжжі побили борця за тверезість

У Запоріжжі побили активіста руху "Тверезі двори", що займається боротьбою з пияцтвом і курінням у заборонених місцях. Його обманом викликали на зустріч і побили битами, повідомляє УНН з посиланням на заяву його товариша Андрія Лукіна у Instagram.

"Сьогодні було скоєно напад на мого приятеля і активіста громадського руху "тверезі двори" Сергія Мазуренка. Йому зателефонували і зробили замовлення за його професійною діяльністю! Він приїхав знімати заміри і його зустріли люди з бейзбольними битами і молотком! Без розмов побили і зникли!", - повідомив Лукін, зазначивши, що у Мазуренка перелам руки, чисельні забої та травма голови.

Запорізька поліція підтвердила факт отримання чисельних тілесних ушкоджень місцевим активістом, зазначивши, що перевірка інциденту перебуває на контролі Головного управління поліції області.

За інформацією спільности "Тверезі двори" у Facebook, рух проводить боротьбу проти "людей, що розпивають алкоголь і палять тютюн в парках, на зупинках і навіть на дитячих майданчиках".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення