У Житомирі масово отруїлися діти

 СЕГОДНЯ

У Житомирі масово отруїлися учні місцевої міської гуманітарної гімназії № 23.

У медустанови міста в ніч з 20 по 21 січня госпіталізували 13 дітей з попереднім діагнозом "гостре кишкове отруєння", повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

"Всім дітям забезпечено необхідне лікування, стан їхнього здоров'я стабільний", – зазначають в прес-службі.

Правоохоронці почали досудове розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст. 325 КК України (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

На сайті Житомирської міськради наголошується, що в їдальні гімназії розпочато перевірки. Крім того, з сьогоднішнього дня в їдальні припинено харчування до з'ясування причин отруєння.

Як повідомляє телеканал "112 Україна", сьогодні після отруєння в житомирській гімназії в медустановах все ще знаходяться вісім дітей, з них п'ять школярів – в міській лікарні, а ще троє – в обласній. Порушникам загрожує штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше в лікарню Харкова з діагнозом "отруєння невідомою речовиною" надійшло шестеро дорослих і 10-річна дівчинка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення