У зоні АТО спіймали вагітну з гранатою

В с. Північне, що поблизу прифронтового Торецька, під підлогою в господарчій будівлі поліцейські знайшли гранату РГД-5 із запалом. Жінка пояснила, що смертоносний предмет їй подарував коханий. За даним фактом відкрите кримінальне провадження. Про це повідомляє поліція Донеччини

Співробітниками поліції Торецька була отримана оперативна інформація про те, що за місцем мешкання 21-річної мешканки с. Північне м.Торецьк можуть знаходитися заборонені предмети.

В ході відпрацювання отриманої інформації під підлогою в сараї поліцейські виявили та вилучили гранату РГД-5 із запалом. Жінка з явними ознаками вагітності пояснила, що боєприпаси їй подарував коханий, з яким вона на теперішній час розлучилася. Гранати не позбулася, а залишила «на згадку».

Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Кримінальне провадження розпочато за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибухівкою). Тривають подальші слідчо-оперативні дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення