Убивство під вікнами Кернеса: З'явилися нові деталі

 Depo

Харківська поліція закрила основне провадження за фактом стрілянини та вбивства нападника на будівлю міськради влітку 2018 року

Про це сьогодні, 28 грудня, під час прес-конференції повідомив начальник ГУ НП України в Харківській області Олег Бех.

Водночас, за його словами, поліція виділила в окреме провадження події, пов'язані із халатністю охоронців будівлі мерії Харкова. "Прийнято рішення щодо виділення кримінального провадження, пов'язаного з халатністю службових осіб. По справі відомо, що комунальне підприємство (КП "Муніципальна охорона" - ред.) провело тендер, стало переможцем і того ж дня взяло у субпідряд уже приватну компанію, яка здійснювала там охорону", - сказав Бех.

Він додав, що на даний час підозри нікому не оголошені.

При цьому основне кримінальне провадження було закрито через смерть самого нападника. Інформація про те, що він збував виготовлену зброю та боєприпаси, також не підтвердилася.

"Вони (зброя та боєприпаси – ред.) перевірялися балістами. У нас, на території України, не використовувалися ті патрони, які знайдені були у вказаної особи. У якихось кримінальних розборках вона (зброя – ред.) не була, - сказав Бех. – Встановити збут не вдалося. Ця інформація не підтвердилася".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення