В ДТП на Вінниччині загинула дитина

На Вінниччині зіткнулися автомобілі "Volkswagen Т4", "Citroen Jumper" і "ГАЗ 5204". Загинула дівчинка-підліток, повідомили в прес-службі поліції області.

ДТП сталася ввечері 19 листопада в Гайсинському районі на автодорозі "Гайсин – Ладижин". Як з'ясувалося, що 21-річний водій "Volkswagen Т4" не вибрав безпечну швидкість руху, в результаті чого автомобіль зіткнувся з припаркованими на узбіччі "Citroen Jumper" і "ГАЗ 5204".

"Вантажівка була завантажена лісовою продукцією. Під час зіткнення автомобілів "ГАЗ" і "Citroen", балки пошкодили лобове скло фургона і травмували 14-річну дівчину, мешканку с. Бубнівка. Від отриманих травм неповнолітня померла на місці події", – розповіли в поліції.

На даний момент у водіїв автомобілів взяли зразки крові для встановлення наявності алкоголю в організмі. За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення