В Херсоні квартирантка задушила власницю помешкання

 УНН

У Херсоні місцевий житель у квартирі виявив тіло своєї 43-річної знайомої, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час огляду тіла з’ясувалося, що смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії. Обстановка у квартирі вказувала на те, що там вживали алкогольні напої. У помешканні знаходилися знайомі загиблої та її квартирантка. Знайомі розповіли, що прийшли в гості, господарка лежала на дивані. На питання, чому вона не підводиться, квартирантка сказала, що жінка спить. Коли знайомі підійшли ближче, то зрозуміли, що господарка мертва, на шиї були сліди від мотузки. Працівники поліції встановили, що злочин скоїла 35-річна квартирантка.

Зловмисниця розповіла, що з господаркою квартири у неї були неприязні стосунки. Нібито власниця постійно дорікала їй, що вона мало платить за квартиру, не вимикає за собою світло та смітить. Коли під час вживання спиртних напоїв жінки знов посварились, квартирантка схопила канат та задушила власницю квартири.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у відношенні зловмисниці. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство” (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).

Нагадаємо, на Запоріжжі заарештували зловмисника, який вбив чоловіка в пункті обігріву. Встановлено, що між двома чоловіками, які перебували в брезентовій палатці пункту обігріву, приблизно о третій годині ночі виник конфлікт, під час якого зловмисник за допомогою мотузки для білизни задушив чоловіка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення