В Одесі злодії пограбували

Зловмисників затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання за підозрою у кадіжці. Про це повідомляє Наполіція

Потерпілий припаркував свій автомобіль на стоянці біля одного з супермаркетів Суворовського району. Відійшовши від свого автомобіля на декілька метрів, він обернувся на звук розбитого скла і побачив, як двоє невідомих лізуть у його авто, а після починають тікати. Одесит погнався за зловмисниками, але тим вдалося втекти, прихопивши з собою сумку чоловіка.

Про скоєне потерпілий повідомив до територіального відділу поліції. Завдяки тому, що чоловік надав детальні прикмети порушників, правоохоронці вже через декілька годин виявили та затримали зловмисників. Ними виявилися 44-х та 37-річні громадяни іншої держави. Правопорушники зізнались у скоєному. Поліцейські повернули викрадене майно власнику.

«За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігурантам повідомлено про підозру. Наразі вони перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста», - зазначив начальник Хаджибеївського відділу поліції Сергій Іващенко.

Слідство триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення