В Сумах ріелтор "довела" клієнта до вбивства

 СЕГОДНЯ

У Сумах розкрили резонансний злочин. Як розповіла спікер Сумської облполіціі Ельвіра Біганова, минулого тижня в обласному центрі була жорстоко зарізана 47-річна ріелтор.

"Вбивця завдав їй більше двадцяти ударів ножем в її офісі", – розповіла Біганова.

За даними поліції, вбивству передувала сварка.

"Підозрюваному було потрібно орендувати квартиру, – повідомив прес-центр Сумського облглавка поліції. – В одній з місцевих газет він знайшов підходяще оголошення і подзвонив його автору – ріелтору. За 400 гривень жінка дала клієнту декілька адрес, щоб він вибрав відповідне для себе житло. Але, приходячи до кожного з власників, чоловіка очікувала невдача – в одній з квартир робили ремонт, в іншій вже жили інші квартиранти, а третю господарі передумали здавати".

Після цього хлопець пред'явив претензії ріелтору, вона дала йому ще кілька адрес, та й там на нього чекала така ж невдача. Хлопець повернувся в офіс до ріелтора і зажадав повернути 400 грн. Та відмовилася, після чого почалася сварка. Чоловік схопив ніж і вбив ріелтора.

За словами поліції, потім вбивця закрив офіс, викинув ключі і ніж, прийшов додому, переодягнувся і спробував знищити сліди крові на одязі. Після затримання з'ясувалося, що чоловік з порядної сім'ї і у нього ніколи не було проблем з законом. Відкрито кримінальне провадження, злочинцю загрожує тюремний термін аж до довічного.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення