Вбивство 15-річної дівчинки під Харковом: копи показали фоторобот підозрюваного

Поліція Харкова опублікувала фоторобот підозрюваного в зґвалтуванні і вбивстві 15-річної школярки, тіло якої 3 листопада було знайдено в лісопосадці біля села Покотилівка.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, експерти дійшли висновку, що дівчинка була зґвалтована, а потім злочинець її задушив. Крім того, біля тіла підлітка не була знайдена сумка, яка їй належала.

Поліцейськими були опубліковані прикмети можливого вбивці, а також його фоторобот. Так, копи уточнили, що підозрюваному на вигляд 35-45 років, зріст – 185 сантиметрів, худорлявої статури.

Наразі триває досудове розслідування, відкрите за кількома статтями Кримінального кодексу: "умисне вбивство", "насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним чином" і "розбій".

Максимальне покарання, передбачене за ці злочини, становить до 15 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що повідомлення про зникнення 15-річної дівчинки поліцейські отримали від мешканки селища Бабаї 2 жовтня. До її розшуків було залучено весь особовий склад районної поліції і незабаром тіло підлітка виявили в лісосмузі під Харковом

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення