Вбивство 20-річної дівчини на Житомирщині: з'явилися нові подробиці

 СЕГОДНЯ

Підозрюваний у вбивстві Анни Голубенко перед тим як задушити дівчину, погрожуючи їй пістолетом, намагався її отруїти. Про це повідомили в прес-службі поліції області.

"Чоловік, погрожуючи пістолетом, намагався змусити дівчину випити в машині заздалегідь приготовлену небезпечну суміш, проте вона пручалася і до останнього боролася за життя. Так підозрюваний задушив її", – розповів повідомив начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

Як розповіли в поліції, 31-річний підозрюваний був знайомий з дівчиною, а вбивство він скоїв через помсту.

"Підозрюваний дізнався, що дівчина повідомила про його місцезнаходження нападаючим, які в червні увірвалися в його орендоване житло в столиці. Тоді чоловіка протягом декількох днів утримували в гаражі, вимагаючи переоформлення майна", – зазначив співрозмовник агентства.

Крім того, у чоловіка вилучили гранату РГД-5 і пістолет. Зараз йому оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Чоловікові загрожує покарання у вигляді ув'язнення на термін від 7 до 15 років. За інформацією поліції, він також причетний до незаконного виготовлення та розповсюдження синтетичних наркотиків

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення