Вбивство дитини у Києві: всі подробиці замаху на Соболєва

Стрілянина в Києві на перехресті вулиць Льва Толстого і Тарасівської завершилася вбивством трирічного сина депутата Київоблради В’ячеслава Соболєва.

Все сталося 1 грудня о 17.00. В’ячеслав Соболєв розповів поліцейським, що він від’їхав від ресторану Маріо зі своєю сім’єю і зупинився на світлофорі.

У цей момент він почув постріл і відразу почала кричати його дружина. На задньому сидінні перебував син депутата Олександр.

Чоловік вибіг з дитиною на руках з машини і кричав про допомогу. На місце приїхали медики, вони завантажили малюка з вогнепальним пораненням голови в швидку, але, на жаль, хлопчик помер по дорозі в лікарню.

За словами Соболєва, відразу ж після пострілу з’явився букет квітів біля місця події.

На місці працювали слідчо-оперативні групи районного та Головного управління.

Нагадаємо, стрілянина в Києві кваліфікується як замах на вбивство Соболєва.

Також, автор та ведучий "Надзвичайних новин" Костянтин Стогній на своїй сторінці у Фейсбук повідомив про те, що власником ресторану, біля якого сталася стрілянина, ймовірно, і є Соболєв, а також про те, що "..подейкують, деякі з тих, з ким був у Соболєва конфлікт - самі з'їжджаються в МВС. Бояться розплати".

Довідка: В’ячеслав Соболєв родом із міста Єнакієво, що на Донеччині.

Зараз він живе у Києві та працює депутатом Київської обласної ради, входить до фракції Солідарність, член комісії з питань бюджету та фінансів.

1997 року депутат відкрив продуктовий магазин Обжора в Донецьку, який згодом став першою великою торгівельною мережею на Донеччині. У 2007 році підприємець продав цей бізнес.

Соболєв є кандидатом економічних наук, свого часу був заступником мера Донецька, директором дочірнього підприємства Нафтогазмережі НАК Нафтогаз України, згодом – заступником голови правління НАК Нафтогаз України.

Однак з останньої посади він пішов після приходу до влади Віктора Януковича.

Соболєв одружений, у подружжя п’ятеро дітей – три сини й дві доньки. Убили наймолодшого сина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення