Вибух у Керчі: Російське слідство перевіряє Рослякова на зв'язки з "Правим сектором"

 Канал 112

Російське слідство перевіряє Владислава Рослякова, головного підозрюваного в масовому вбивстві в коледжі в Керчі, на зв'язок з українськими націоналістичними організаціями "Правий сектор" і УНА-УНСО. Про це повідомляє російське видання "Коммерсантъ" з посиланням на джерела.

"За даними джерел, Владислава Рослякова зараз посилено перевіряють на зв'язок з екстремістами. З забороненими в Росії "Правим секторм" і УНА-УНСО", - пише видання.

Крім того, за інформацією видання, мати Рослякова є членом Кримської релігійної організації "Свідки Єгови". У Росії "Свідки Єгови" визнані екстремістською організацією.

Відомо, що батько хлопчика не жив з сім'єю. За даними російського слідства, родина Рослякова була малозабезпеченою.

Сьогодні стало відомо, що число загиблих в результаті вибуху і перестрілки, що сталися в коледжі в Керчі, зросла до 21 людини.

Раніше повідомлялося, що кількість загиблих в результаті бійні в Керченському політехнічному коледжі зросла до 20 осіб, всі вони пізнані. 15 жертв нападу в Керчі померли на місці, ще п'ятеро людей померли в лікарні. Загинули 15 студентів і п'ять співробітників коледжу. Похорони загиблих пройдуть вранці в п'ятницю. Сім'ям жертв виплатять по мільйону рублів, постраждалих - по 500 тисяч рублів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення