Відомого бойовика “ДНР” жорстко покарали в Росії: що про це відомо

 Facebook

Бойовик-наркоман застрелив вагітну доньку підполковника ВДВ РФ.

Один з найбільш авторитетних польових командирів, бойовик який починав війну в Слов’янську, отримав 13 років колонії суворого режиму за зґвалтування і вбивство.

Історію “антифашиста” Юрія Свиридова (“Мачете”) у себе в Facebook описує журналіст Денис Казанський.

За його словами, Свиридов застрелив громадянку Росії Анастасію Ткачову, яка була вагітна. Казанський зазначає, що після звірячого вбивства, яке сталося в 2017 році, “Мачете” ще півроку перебував на волі і числився “захисником Донбасу”. Бойовика вивезли в Росію і віддали під суд.

“Цікаво, що на відміну від інших свавільників, Юрія Свиридова не стали судити в ЛДНР, а вивезли в Ростов і там судили. Мабуть, для надійності. Так завершилася кар’єра чергового легендарного захисника Новоросії”, – коментує Казанський.

Відзначимо, в його публікації є посилання на видання “Восточный вариант”, яке повідомляє і інші подробиці вбивства. З публікації ясно, чому бойовика вивезли судити в Росію, жертва була дочкою підполковника ВДВ РФ.

Зокрема, товариші по службі Свиридова розповідали, що Анастасія служила в медвзводе батальйону Свиридова, і була дочкою “начальника штабу товариша “Вітра” (Льоша), підполковника ВДВ РФ”. В той день Свиридов, який мав проблеми з наркотиками, вимагав у жінки буторфанол. Ткачова відмовила, заявивши що доповість “комбату Бурану”. У відповідь Свиридов прострелив їй голову. Ткачова була на п’ятому місяці вагітності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення