Військових біля Авдіївки атакували "Гради" і танки бойовиків

 СЕГОДНЯ

За минулу добу в Авдіївці бойовики застосували проти українських військових "Гради" і танки.

Про це повідомляє прес-центр Штабу військової операції.

"На Донецькому напрямку не спокійно було в Авдіївці, де ворог використовував, крім стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем, ще міномети і танки. А близько 19:00 до обстрілу додали ще й БМ-21 "Град", – зазначили в Міноборони.

Як повідомила прес-офіцер 72-ї ОМБР ЗСУ Олена Мокренчук в ефірі телеканалу "112 Україна", станом на ранок 13 березня обстріли Авдіївки з боку бойовиків тривають.

"Обстріл Авдіївки тривають. Кожен день обстрілюють з важкої артилерії, стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів. Те, що нам вдалося зробити, це відтіснити ворога і зробити буферну зону для того, щоб ворог не міг обстрілювати мирних жителів зі стрілецької зброї, кулеметів", – зазначив прес-офіцер.

Вона додала: "Артилерійська і ракетна зброя також застосовуються. Вчора була двічі застосована РСЗВ "Град", обстріляна Авдіївка. Про пошкодження і можливі жертви ми дізнаємося пізніше. Точного числа (обстрілів. – Ред.) поки що немає".

Нагадаємо, в результаті обстрілу в Авдіївці в суботу, близько 14:30, була перебита обстрілами лінія електропостачання.

За даними ДСНС України, станом на 7:00 ранку 13 березня централізоване електропостачання в Авдіївці відсутнє. Місто забезпечує теплопостачанням Авдіївський коксохімічний завод.

За словами голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, сьогодні бойовики погодилися на припинення вогню біля Авдіївки для відновлення пошкоджених ліній електропередачі. Ремонтна бригада готова будь-якої миті розпочати роботу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення