Винуватця смертельної ДТП, в якій загинуло двоє жінок, судитимуть на Донеччині

 УНН

На Донеччині судитимуть винуватця смертельної ДТП у Слов’янську, внаслідок якої загинуло двоє молодих жінок. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

Так, слідством зібрано достатньо доказів провини 26—річного водія, який 8 січня поточного року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, перевищив допустиму швидкість руху та не впорався з керуванням автомобіля. Як наслідок — автомобіль виїхав на праве узбіччя автодороги, де зіткнувся із залізобетонною опорою міського освітлення.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди дві пасажирки автомобіля 26 та 22 років від отриманих травм померли на місці.

Дії водія кваліфіковані за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наразі обвинувальний акт прокуратурою скеровано до суду. Винуватцю смертельної ДТП загрожує до 10 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення