Вісім «тітушок» затримали за напад на учасників АТО у Дніпрі, - Луценко

У Дніпрі під час урочистостей 9 травня молодики за гроші напали на учасників АТО, 8 осіб правоохоронці затримали. Про це повідомляє генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook 10 травня, коментуючи події в Дніпрі.

«Вчора 8 ідентифікованих «тітушок», що напали на учасників АТО, були затримані, вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. Слідство працює, щоб встановити організатора і джерело фінансування «тітушок», – заявляє він.

«Також проводиться розслідування ганебної співпраці працівників Нацполіції з «тітушками». За це також будуть відповідати», – запевняє генпрокурор.

На думку Луценко, «прокремлівська по суті акція стала можливою через самоусунення патріотичних організацій та партій від святкування нашої перемоги».

Як відомо, 9 травня у місті Дніпро сталася масова бійка, було травмовано 14 осіб, а за підозрою в причетності до сутичок затримано 15 осіб.

За даними ЗМІ, штовханину з АТОвцями почали невідомі хлопці спортивної статури, які перед цим охороняли агітаційні палатки «Опозиційного блоку» та мали помаранчеві позначки на грудях, а поліція через це відтіснила ветеранів.

Керівник головного управління поліції Дніпропетровської області призначив службове розслідування дій поліції під час масових заходів до Дня перемоги над нацизмом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення