Влада Торецька готує ґрунт для зустрічі "ополченців" - Нацполіція

Глава Нацполіції Донецької області В'ячеслав Аброськін заявив, що влада міста Торецька "готує ґрунт для зустрічі ополченців". Про це він написав у середу, 13 липня, на своїй сторінці в Facebook.

"Нишком і підло діє місцева влада Торецька. Вони залучають громадські організації ветеранів та видають звернення про необхідність відводу з міста українських військ. Досвідчені міські управлінці нагнітають і провокують і так втомлених від війни людей", — заявив Аброськін.

Він додав, що Київ готовий протидіяти переходу міста під контроль ополченців.

"Вже не 2014 рік, правоохоронні органи не допустять блокування наших військ і "референдумів за народну республіку", — попередив Аброськін, зазначивши, що профілактична робота в місті триває "вилучаються зброя та наркотики".

Потім він додав, що українські військові неодноразово заявляли і дотримується даних обіцянок - не розміщують техніку в житловому секторі і не ховаються за спини дітей, старих і жінок, як це роблять бойовики "ДНР".

"Рекомендую місцевій владі знайти мужність і тверезо подивитися до чого призвело їх багаторічне правління в місті. Торецк - це зовсім не "місто-сад", тут люди живуть не завдяки, а всупереч. Ну і після оцінки зробити висновки і прийняти потрібні рішення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення