Ворожа артилерія вкрила Зайцеве: 1 військовий загинув, багато поранених

 Fakty.ua

За добу окупанти 52 рази обстріляли позиції сил АТО. На жаль, один український воїн загинув, троє зазнали поранень та ще двоє військових отримали бойові травми.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Луганський напрямок

З артилерії 152-го та 122-го калібрів, а також мінометів калібру 82 мм та гранатометів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Зайцевого.

Агресор застосував озброєння БМП та гранатомети під Луганським, гранатомети – неподалік Кримського, а великокаліберні кулемети – у районі Станиці Луганської та Новолуганського.

Донецький напрямок

Тут ворог із заборонених 120-ти та 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів обстріляв Піски.

З гранатометів різних систем та стрілецької зброї противник відкривав вогонь по оборонцях Водяного, Мар’їнки, Верхньоторецького, Авдіївки, Шахти Бутівка, Гнутового, Кам’янки, Новотроїцького та Широкиного.

Окрім цього, бойовики застосували бронетранспортери неподалік Водяного, озброєння БМП – біля Талаківки та Гнутового, великокаліберні кулемети – в районі Лебединського, Мар’їнки, Талаківки, Пищевика та Павлополя.

Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили захисники Невельського, Опитного, Лебединського, Гнутового і Талаківки, а поблизу Широкиного – вівся снайперський вогонь.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення