За минулу добу бойовики 11 разів обстрілювали позиції ЗСУ, – штаб ООС

За минулу добу бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України (ЗСУ) на Донбасі, один український військовослужбовець отримав легкі поранення. Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на сторінці штабу ООС в Facebook.

"Окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Російські окупаційні війська не припиняють застосування озброєння, забороненого мінськими угодами… Внаслідок обстрілів один з військовослужбовців отримав легкі поранення", – наголошується в ньому.

При цьому уточнюється, що незаконні збройні формування обстрілювали українські позиції в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Новолуганське, Авдіївка, Славне, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове і Широкине.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також, вчора ввечері з мінометів калібру 82-мм ворог обстрілював позиції ООС поблизу населеного пункту Гнутове. Опорний пункт наших військ біля Кримського супротивник двічі обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, а позиції в районі Новозванівки два рази потрапили під вогонь з великокаліберних кулеметів і СПГ", – додали в штабі ООС.

Від початку поточної доби, за інформацією українських військових, бойовики вогневої активності не проявляли.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення