Зайцева і наркотики: озвучені нові дані про ДТП у Харкові

 Обозреватель

Експерти Харківського обласного бюро судово-медичних експертиз передали до Київського районного суду результати додаткової експертизи щодо Олени Зайцевої, яку звинувачують у справі про масштабну ДТП на вулиці Сумській у Харкові.

На засіданні представник потерпілих Лариса Матвєєва розповіла, що встигла ознайомитися з результатами експертизи і зацитувала підсумковий висновок

За її словами, експерти не змогли встановити, чи була Зайцева під час ДТП під дією наркотичних або інших речовин.

"З огляду на дані, подані у матеріалах справи, достовірно відповісти на запитання, чи перебувала Зайцева О. під час ДТП 18.10.17 близько 20:43 у стані сп'яніння, викликаному вживанням наркотичних або інших дурманних засобів, не є можливим через відсутність кількості певного вмісту кодеїну або фенобарбіталу в сечі громадянки Зайцевої, що є базовим критерієм встановлення як самого факту, так і ступеня сп'яніння будь-якого генезу", — сказала Матвєєва

У засіданні оголосили перерву до 19 грудня через неявку захисника Дронова Сергія Перепелиці. Він на лікарняному.

Як повідомлялося, у жовтні 2017 року Харкові зіткнулися Lexus, за кермом якого була Зайцева, і Volkswagen, яким керував другий підозрюваний Геннадій Дронов. Після зіткнення Lexus вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів.

На місці загинули п'ятеро осіб, ще одна померла від травм у лікарні. Зайцеву і Дронова взяли під варту і досі проводять розслідування їхньої вини.

При цьому сім'я Зайцевої найняла вже третього адвоката, послуги якого коштують великих грошей, тоді як сім'ям загиблих і постраждалих вони пропонували по 50 тисяч гривень, оскільки "більше немає"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення