Заступник начальника митного посту погорів на хабарі у 5 тисяч грн

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно зі співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в області викрито та затримано при одержанні 5 тис грн неправомірної вигоди заступника начальника митного посту «Вілок» Закарпатської митниці Державної фіскальної служби (ч. 4 ст. 368 КК України). Про це повідомляє Генпрокуратура України на офіційній сторінці у Фейсбук

Як попередньо встановлено, вказані кошти митник отримав за надання дозволу на безперешкодне переміщення через кордон тютюнових виробів, прихованих в автомобільних шинах.

При обшуку на МП «Вілок» також вилучено «чорну касу» митників у понад 20 тис грн.

Наразі заступника начальника митного посту затримано в порядку ст. 208 КПК, вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Також перевіряється причетність інших службових осіб МП «Вілок», як митників, так і прикордонників, до вчинення вказаного правопорушення.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення