Затягли в авто і зникли: під Києвом викрали молодого хлопця

10 січня в селі Святопетровське Києво-Святошинського району невідомі силоміць заштовхали в авто і повезли молодого хлопця. Про це повідомляє "Информатор".

Так, молоду людину схопили на вулиці, затягнули в автомобіль і зникли в невідомому напрямку.

Згідно з повідомленням, правоохоронці розшукують мінівен темно-коричневого кольору з номером АА5462ВХ. Марка автомобіля встановлюється. Попередньо, автомобіль знаходиться на території Києва.

Поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

Пізніше стало відомо що потерпілого звуть Микола Куликов, йому 24 роки. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua.

"Миколи схопили біля його магазину пива" Хмільний "за адресою Богдана Хмельницького, 5. Торгова точка знаходиться поруч з ЖК" Петровський квартал ". Хлопця силоміць затягли в машину і зникли в невідомому напрямку. Правоохоронці продовжують пошуки автомобіля. А сестра і дівчина викраденого просять всіх посприяти пошуку і поширювати інформацію про марку авто і про викрадення. Живе Микола не поруч з місцем події, перебував там з робочих питань. Був одягнений у чорну куртку і сірі спортивні кросівки", - йдеться в повідомленні.

Очевидець встиг зробити фото машини, на якій відвезли Миколи. Це Citroen Space Tourer темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. У відкритій базі автомобільних номерів МВС державний номер машини Citroen 2016 року випуску, на якій викрали людину, не числиться. Виходячи їх цього, номери на авто фальшиві.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією просять повідомити в поліцію або за номером +38 (095) -851-40-40.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення