Жінка-трангендер заявила про побиття у Львові (фото)

 Новое Время

Жінка-трансгендер Анастасія Зозуля (відома як Анастасія Крістель Домані) заявила, що її побили у львівському трамваї після зауваження щодо неналежної поведінки.

У себе в Facebook вона написала, що побили її "на грунті ненависті і за мою гендерну ідентичність".

Вона розповіла, що в трамваї наштовхнулась на чоловіка, який намагався купити талон у водія, не проходячи в салон. Вона зробила чоловікові зауваження, оскільки ззаду її підштовхували інші пасажири.

Згодом, за словами потерпілої, чоловік почав голосно обговорювати її зовнішність: "що це зайшло?", "Ти хто такий, не мужик і не баба", "чого в спідницю вирядився". Після він підсів до неї на вільне сидіння і, хапаючи за лікті, погрожував, заявляючи, що є колишнім "беркутівцем".

"Далі бачу його руки, очі, стежать за моїм телефоном, - розумію, що зараз щось буде. На півслові він б'є мене в праву частину скули, окуляри розбиваються, головою, від сили удару дістаю ручку переднього сидіння, потім ще два удари - в лоб і голову", - пише жінка.

Вона стверджує, що пасажири трамвая ніяк не реагували на те, що відбувається.

"Поліцію я почала викликати ще в трамваї, сказали чекати наряд на зупинці. Потім попросили самій прийти в відділенні, а то вони приїдуть не скоро і швидше мені буде зайти у відділок", - зазначила вона.

Після написання заяви Зозуля поїхала в лікарню на огляд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення