Журналіст: Cхоже, що ми – на дні

Третій кредитний транш МВФ для України очевидно означає, що наша держава досягла дна. Про це пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Сергій Руденко.

"Друзі, схоже, ми - на дні.Черговий кредит (!!!) від МВФ помпезно подається владою як перемога. Кредит! Нам ще позичають. А могли б і не позичати", - пише журналіст.

Як відомо, сьогодні відбудеться засідання Ради директорів МВФ, на якому буде вирішено питання щодо надання Україні чергового кредитного траншу.

«Завтра, 14 вересня, у нас буде черговий мільярд – транш МВФ, який стане міцним фундаментом під нашою реформою», – сказав президент України Петро Порошенко, перехрестившись.

"Ось і всі реформи. Половина президентського терміну Порошенка", - пише Руденко.

Також журналіст зазначив: "Реформи давно вже йдуть, а фундамента, виявляється, у них не було. Це ж треба!.. З 325-им днем реформ і першим мільярдом!".

Як відомо, обсяг коштів, що виділяються, є предметом обговорення. Спочатку передбачалося, що третій транш становитиме близько $1,7 млрд. Рішення про нього рада директорів МВФ мала ухвалити ще в червні, але через невиконання Україною низки умов терміни відкладалися. Як очікується, розмір траншу буде знижено до $1 млрд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення