З'явилися фото і відео заворушень біля посольства Росії в Києві

 Апостроф

Біля посольства Росії в Україні, на яке нещодавно було здійснено напад, в день виборів в Держдуму 18 вересня відбулися заворушення.

Заворушення під посольством РФ прокоментувала журналіст Анастасія Магазова.

Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», близько десяти активістів намагалися загородити прохід до входу в посольство Росії. За інформацією журналістів, поліцейські відтісняють протестувальників, які скандують «Слава Україні!».

Відучувати, що на даний момент представники правоохоронних органів відтіснили активістів, але загороджувальна сітка вже пошкоджена.

ЗМІ пишуть, що бажають проголосувати на виборах в Держдуму можуть пройти на його територію через кордон поліцейських, які охороняють посольство.

Як сказав заступник начальника патрульної поліції Києва Олег Чувілкін, у разі необхідності правоохоронці викличуть підкріплення. Також він уточнив, що військовослужбовців Національної гвардії біля посольства РФ як і раніше 30 осіб.

Активіст, який намагався проникнути на територію диппредставництва, затриманий і доставлений в управління поліції. Його особистість на даний момент уточнюється.

У свою чергу, депутат Київської міської ради Ігор Мірошниченко заявив, що затриманий є депутатом Київради Володимиром Назаренком (фракція «Свобода»).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення