З'явилися шокуючі подробиці смерті немовляти на Донбасі

 СЕГОДНЯ

У поліції назвали причину смерті немовляти, тіло якого знайшли на городі в селі Зачатівка Волноваського району.

"За висновком судмедекспертизи, немовля померло внаслідок закритої черепно-мозкової травми. Поліцейські встановили, що дитина вдарився головою під час пологів. Мати, для якої третя дитина був небажаним, не дбала про умови народження, не прагнула зберегти дитині життя і відразу позбулася тіла ", – повідомили в прес-службі поліції Донецької області.

Раніше 26-річна жінка запевняла, що син народився вже мертвим, тому вона злякалася і закопала його на городі.

В ході перевірки цієї версії поліцейським вдалося вивести горе-матір на чисту воду. За результатами судмедекспертизи, дитина була жива і померла в результаті черепно-мозкової травми.

За словами жінки, у неї вже є двоє дітей, яким зараз 2 роки. Третя дитина була небажаною. Саме тому весь час вагітності жінка приховувала, що має стати мамою.

Як пояснює затримана, не знали навіть її рідні, з якими вона жила.

"Народжувала на вулиці, під сараєм, не забезпечивши ніяких умов для безпечної появи дитини на світ. В результаті малюк отримав при народженні травму, несумісну з життям. Чи були у матері наміри позбавити дитину життя – встановить слідство", – додали в поліції.

Кримінальне провадження за даним фактом перекваліфіковано на ст. 119 "Вбивство через необережність" Кримінального кодексу України. Жінці загрожує від трьох до п'яти років обмеження або позбавлення волі.

Нагадаємо, 11 березня в селі Зачатівка Волноваського району, діти, що грали на вулиці, виявили тіло новонародженого хлопчикаа.

Щоб встановити матір померлої дитини, поліцейські опитали сусідів, відпрацювали все село в пошуках жінок, які були вагітні останнім часом.

Виявилося, що мати немовляти жила по сусідству, проте ніхто не знав, що вона була вагітна. За словами жінки, вона народила мертву дитину і закопала на чужому городі, щоб ніхто не дізнався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення